Eşim Beni Dovdu Bana Yardım Edin:(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim Beni Dovdu Bana Yardım Edin:(
-
03-10-2022, 03:04:38Yardima ihtiyacım var. Dun gece eşim bana şiddet uyguladı. Artık dayanamıyorum. Ben kendini ezdirmeyen guclu bir genc kızdım. Kimse bana şiddet uygulayamazdi kotuluk edemezdi kendimi korurdum. 1.5 yıldır evliyim. Eşim evlenmeden once dini nikaha kadar cok iyi abdesti de namazinda sadık yalan soylemeyen ahlaki duzgun ağzından kufur cıkmayan mukemmel bir insandı sevgisini gosterisi ilgisi cok seviyor el ustunde tutması ailesinin onca kotulugunde beni hep koruması gibi guzel şeyler vardı . Dini nikahtan sonra başladı değişimler sebepsiz bagirmalar tartışma cıkarmaları siniri başladı guzellikle kavga etmeden yaptığı yanlışı neden oyle davrandığını oyle yapmamasını guzellikle anlattım pişman oluyordu yine yapiyodu boyle devam etti ve bunların hicbirinde bir payim olmadı sucumda koruklemedim bile o hallerini sonra resmi nikahimiza duğune bir geece kala cok kırdı yine vazgecicektim yalvardı evlenince duzelcek ben nasıl boyle şeyler yapıyorum sen soylesin noylesin bense senin gibi birine boyle şeyler yaptım diye overek ozur diledi ağladı cok pismandi belli. Affettim . Nikah gunu almaya gidicegimiz gunde sebepsiz bir kavga cıkardı sustum ağladım sadece geldi aldı evden hicbisey olmamis gibi ne ozur ne bişey babam uzulmesin diye evden cıktım daireye giderken gozumden bir damla yaş aktı cunku o anı mutlu yaşamak varken kufurleri ve yaptıkları ile daha telafi etmeden goturuyordu sokak ortasinda hakaretler kufurler etti itti kalktı rezil etti bir suru olay bayıldım ailemi aradı alin su kızınızı diye hastane onunde bana in yapıp cok kotu oldum neyse yine affettim.. cunku o oyle biri değildi ailesi yuzunden sinirleri bozuktu diye duşundum yine olaylar derken evlendik.. Sonra kufurler arttı beni dinlememeyr başladı. Ona izah ederek guzelce ifade etsem de kavga etmeden buyudu olaylar ve her defasında dahada kırdı sonra itmeleri basladi sus diyip ağzımı kapamaya başladı ben şoka girdim sen nasıl boyle dvraniyosun bana nasıl el kaldiriyosn dedim ve beni ne vurması lan dedi kafamdan tuttup itti. Sonra ben cok kotu bir şekilde agladim kendi kendime konuşuyorum yakarak o halimi gordu eli mi ayagimi optu Ozurrler yalvarmalar birdaha olmaz dedi. Yeminler. Bu sırada annesi ve ablalarinin kotulukleriylere uğraşıyorum benim gibi kendini savunan ezdirmeyen kızın yerinee susmk kaldı herşeye sustum daha doğrusu eşim icin susturuldum... Neyse en ufak şeyde bağırmaları olmayacak şeylere kırıcı konuşmaları derken 1.5 ay oldu bunlar olmadığında ise adeta melek bir anda değişiyor birşey yapsam bukdr psikolojim bozulmayacak onca fedakarligima dyaanmama yapıcı olmama sabrima karşılık yaptıkları beni şuan okdr incittiki. Kendimden utanıyorum keşke bende hatalar yapsaydım ... Bu yaptıklarını haketcek hicbisey yapmadım ve kendiside bunları biliyor. Neyse gecen hafta polistik over olduğumu oğrendim 3 aydır adet olmuyorum ustune ailesi ve benim kilo sorunum eşimin evde surekli oyun oynaması derdimi anlatsam sohbet etsem onla ilgilensrm bile goz teması kurmamasiı baska şeyle ilgilenmesi beni cok incitti. Yine guzellikle cozum bulmaya bu sorunları halletmeye odaklandim. Adeta bir psikolog gibi. Buarada sosyal hizmetler oğrenci bir hemşirenin utanark soyluyorum ki oğrendiğim bildiğim hicbir psikoloji dersi bilgisi onun ve ailesinin ustunde işe yaramadı ben doğru oldukca daha kotu oldular. Sinirlerim cok bozuk bir haldeyim bu hafta cunku bir yandan hastalık bir yandan elim kesildi dikişli hormonlar desen tavan Dun gece annem bir hali yollamış bana ya ben bu halıyı istememiştim gerizekalilik dedim yanlışlıkla asla ağzımdan kufur cıkmaz benim. Argoda bana plates topu attı dedim napiyosun sen annenle nasıl konusuyosn diye kufur etti. Ve bunu diyen kendisi kufurun adeta feristahi... Bende ilk kez kotu bir yon gordu ve okdr cirkin davranışlar kufurler sozler hakaretler ettiki ben onca kotuluğune sozune kotu ahlakına nasıl davrandım o nasıl dedim birarnlik sinirle ağzımdan kactı oyle şey demem asla biliyosn ne bicim davraniyosun bu sefer demekki sen cektiğin herşeyi haketmissin dedi ailesin onca kotuluğune bunu dedi resmen kan beynime sıcradı daha tepki veremeden sokak kadını dedi bana ben sonra sinirlendim sen bana ne diyosun dedim sokak kadını ne demek orospumu diyosn bana dedim yok sokakta ki ağzı bozuk kadınlar gibisin dedi ne demek herşeyi haketmissin dedim annene oyle davraniyosn dediğine bak demek yaşadığın herşeyi haketmissin dedi sinirlendim sen nasıl dersin bana bunları dedim sus dedi sen bana neler dediğinin farkindamisin dedim elinde tel oyuna girdi yuzume bakmiyo dinlemiyo su yaptığın davranış hos mu dedim bağırdı kufur etti eliyle ağzıma bastırdı sacından tutup kafama vurdu sen bana nasıl vurursun dedim vurdummu lan amina k. Dedi yine vurdu o sırada elimle fincanı yere attım sen napiyosun dedim onca şeye artık patlamak normaldi ağladım yine vurdu elim dikişli hastayım ona rağmen bana vurunca sinirlerimi hakim olmadım bardağı kırdım sebebiyse bana nasıl vurursun diyince yine vurrmasiydi.. sonra odama attı beni fırlattı hazırlan dedi sustu.. bidaha vurdu gitti oyuna devam etti. Kapımı kitledim ağladım kendimi tuttum. İntiharı duşundum yapmadım. Kapıya geldi anneni ararim ac dedi acmadim annemi aradı oylesine aramış gibi tehdit etti bidahakine soylerim ac dedi actım konuşmadım sus diye dovdu tek iki kelime ettim diye bende sustum olan kafam yerinde değildi ağlayıp anca konusamiyodum zten .sonra annemi aradı anne bu kız kendini odaya kitledi sebepsiz acmıyor napmaya calışıyor bilmiyorum konuş dedi ilac icti heralde dedi kafama vurdu elime vurdu ağrıdı bende doktorunun verildiği ilacı icmistim teli uzatti birşey yok anne dedim noluyo simdi dedi beni duvdu anne intihar ettiğimi duşundu dedim ama iyiyim dedim kapattm sonra annemi aradı yalanlar soyledi ben bardağı kırıp sınırlı davrandım diye dovmuş gibi aktardı oysa o vurunca verdiğim tepkiydi... Neyse napcam bilmiyorum. O oyle dedikten sonra ona sinirlerim yıpranmış şekilde titreyerek birkac şey soyledim . Acizce sana dayandim ailene dyaandim sonucu bmuydu mukafati bu muydu dedim. Lanet karı demişti bana ne gunah isledim demişti vururken. Lanet oldum oylemi senin gunahın olmadığın biri gibi davranıp beni kandırmak benim gunahimsa size sabretmek oldu sustum ezdirdim kendimi istedi ki hep susayim ailene yaptığım gibi sanada olayım ne konustumki neden boyle yapiyosn demekten başka naptim dedim ozaman bile yeter tamam istediğini yap karismiyom dedi yuzuğu attım odama gittim bitti gibi şeyler dedim acilarimi yaptıklarını soylerken. Şimdi bile susmami bekliyosn al susuyorum dedim attım yuzuğu odama gittim dedi sarji kapıya bırak oldu . Ben napcam bu insanlar a artık katlanamiyorum....!!!