İyi gunler . Nerden nasıl başlasam bilmiyorum ben 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir bebeğim var 2 haftadır annemgilde kalıyoruz eşim esyalarını toplayıp Evi terk etti haftaya da boşanma davasını acacağını soyledi. Surekli kavgalarımız oldu bana cok haksızlık etti ama en son kı kavgamızda birsey de yoktu bir den boşanmak istedi. Ben herseyini kabul ettim bana ailemden beklentim Yok dedi kredi cektim o para ile dugun yaptık borcum var dedi ben yine kredi cektim borcunu odedim maddi manevi olarak herseyi yaptım. Ailesi en ufak bir yardımda bulunmadı bunu soylediğim de ben kotu oldum aileme sen bunlari dedin oldu ailesinin yuzune karşı hicbir şey soylemedim bile. Beni hic mutlu etmedin dedi beddualar etti. Cocugu almak istedi git davayi ac mahkeme kararına gore gor deyince kudurdu kufurler savurdu. Ben yine yuvam yıkılmasın dedikce o istemediğini soyledi. Su an bende kabul ettim ama zoruma giden o kadar şey yapıp bana bunlari yaşatması aslında o kadar uzun kı anlatmak istediklerim o kadar doluyum kı . Sadece su an ne yapacağımı bilmiyorum onumu goremiyorum nasıl gececek bilmiyorum Sadece bu sureci atlatan kişilerin yardımına ihtiyacım var