Cinnetin eşiklerinden herkese merhabalar diliyorum guzel kadınlar.
İcimi dışımı buraya dokup sizlerden guzel motiveler bekliyorum. Cunku insan tek başına dağ olamıyor bazen.
Arkadaşlar 1 aydır kayınvalidem bende kalıyor. Belki bir coğunuz yorumlarda rastlaşmışsınızdır. Her sene 5 6 ayını benim yanımda gecirir. Gecirsin eyvallah yalnız eşantiyonları da var. Gorumcem,eltim de bana yakın oturuyorlar. Kayınvalidem en cok benim yanımda rahat ettiği icin bende kalır.
Sonra gorumcem,eltim her zaman yanına ziyarete gelirler ona da eyvallah.
Yalnız şu ara aşırı stres altındayım. Yine konularımdan bilirsiniz bebek icin bir hayli uğraşıyorum. Ama bu stresle her gecen zaman dahada zorlaşıyor gibi.
Kayınvalidemin ardından hooop suprayyyz kaynım da buradaki işlerini halletmeye geldi.
Bitmedi biter mi babam ve abim de geldiler şehir dışından yalnız gelme durumları baya karışık.
Abim ani bir kararla evlilik yoluna girdi. Ve hanim kızımız icin bir anda buraya yerleşme kararı aldı.Hadi ona da eyvallah lakin ne babamda ne de abimde şuan buraya yerlesecek veya aniden duğun yapacak birikim yok.Afalladılar tabi bizimkiler.
Canım anam taa oralardan sızlaniyor. İki evlÂdım gurbete gitti. Kızıma zar zor alışmışken tek oğlum da gidiyor ben buralarda nasıl durayım. Cocuklarımdan başka kimim var falan. Ana yureği tabi.
Kendi sorunlarıma kafa yorarken bir de bunlar ust uste geldi. Vallahi sıyırmanın eşiğindeyim.
Dahası var anlatırım ama şuan bile yazacak zor vakit buldum. Yoksa sağa sola puskurecektim.
Ev deseniz dallas. Herkesin ayrı derdi var.
Bunların ustune gelen giden de eksik olmuyor.
Ya 1 gecede insanın sacında beyaz cıkar mı cıkıyormuş vallahi bugun saydım. 4 tane beyaz sac bana el sallıyordu. Ona da ayrı şok oldum tabi.
Şu ara her şeye kafamı takmış durumdayım. Yani kafam o kadar dolu ki toparlayıp da kendimi anlatacak doğru duzgun cumleler bulamıyorum.
Umarım anlatabilmişimdir.
Uzun uzadıya yazılacak cok şey var da...
Neyse arkadaşlar şunu diyeceğim ben bu kafaya her şeyi takma halinden nasıl kurtulacağım ya. Bir anda ruh halim aniden değişiyor.
Şu kalabalıklarda kendime ayıracak vaktim bile yok duşunun..
Şu ciğer komple gitti bende.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Şu ciğer komple gitti bende.