Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki
-
03-10-2022, 03:03:51Canım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim gecen gun ultrason kontrolum vardı, daha onceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden oturu.. ben de sitem ediyodum daha hic gelmedin bebeği gormedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim guluyordu sonra muayene bitti doktor cıktı ben toparlanırken eşim yuzume anlamsız bi şekilde bakıp bunun icin mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım once cevap vermedim ama cok bozuldum uzuldum sonra hastaneden cıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sozun etkisinde olduğum icin cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yuzum duşmuştu, yine noldu ya diyip sesini yukseltti ben de as once soylediğin şey ne demekti acıklar mısın dedim off bi sus aman deyip dondu telefonuyla oynadı, sanki ben sucluymuşum gibi 2 gundur adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne duşunmeliyim ne yapmayalım caresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta oncesinde de cok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu soylenemez cok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de cok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı icin sabrımın tukendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana boyle zamanlarda... boşanmayı duşunmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı uzuntu husran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var