Nisanlimin beni sevmedigini duymak canimi cok yakti ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Nisanlimin beni sevmedigini duymak canimi cok yakti ?
-
03-10-2022, 03:02:513 yil boyunca sevdik birbirimizi yuva kurmaya cok istekliydi nisanlandik ama sonra ortami degisti bi ise girmedi bana ilgisiz oldu cok kotu ve gunler gecirdim aslinda hep kendimi avutmusum asil sorun onun beni artik sevmemesiymis . dun sacma bi sebepden ayrildi benden bitti dedi bende aileme soyledim onun ailesini aradilar geldiler nisanlimin istemedigini soylediler bende istemedigimi soyledim ve bohcamizi gonderdik . aksam instagramda nisanlim bi kizi takip etmis bende yediremedim mesaj attim tersledi akrabam fln dedi ama kiz K*sarin teki baya saydirdim buna beni sevmiyomusun artik dedim sevmiyorum yaptigin hatalar sevgimi bitirdi elindekini sahip ciksaydin dedi ve beni heryerden engelledi inanin uyuyamadim hala uyanigim gozume uyku girmedi yediremiyorum kendime canim cok yaniyo . saglik problemlerim vardi cok daha siddetlendi ben bunlari haketmedim . Hastalandi bebek gibi 10 gun baktim . bi kere birine yan gozle bakmadim para pul derdine dusmedim neden boyle oldu neden ?