kpss soruşturma surecinde otel kaydına bakıyorlarsa eğer bu durum sizce sorun olur mu?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- kpss soruşturma surecinde otel kaydına bakıyorlarsa eğer bu durum sizce sorun olur mu?
-
03-10-2022, 03:01:36bu yaz kpss ye girecek oğretmen adayı bir arkadaşm adına yazıyorum. Kendisi evlenmeden onceki erkek arkadaşıyla 5 yıllık ilişkisi suresince farklı sehirlerde buluşup otellerde konaklamışlar. iki kişilik odalarda. ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmiş yıllar gecmiş 5 yıl gecmiş şimdi kpss oğretmenlik mulakat surecinde soruşturma yapıyorlarmış otel kayıtlarına bakıldığı soyleniyormuş memurlar nette oyle okumuş. soruşturmasını olumsuz etkiler mi diye endişeden ders calışamıyor kızcağız hatta mulakat sonucı olumsuz gelirse idare mah dava acılıyormuş bu dava surecinde boyle bir şeyden elendiği ortaya cıkarsa eşim benden ayrılır diyor. Bence bu ozel hayatın gizliliğine giriyr mahkemeden savcılık izni olmadan otel kaydına kimle kaldığına bakamazlar telefonları dinleyemezler diye biliyorum ben.. sizin bu konuda fikriniz var mı?