Merhaba herkese, konu eşimle ilgili.
Dun akşam eşimle konuşuyoruz falan, konu cocuğumuzyn odasınaa geldi ben de dedimki kızımın odasını suslemek istiyorum cibinlik, yeni halı vs dedim kızım da heves ediyor işte elsalı olsun anne falan. Sonra eşim dediki bana şuan sıfırız biliyorsun harcama yapma dedi, (şu an sıfırız dediği gecen ay paramızla yatırım yaptık o, eve 10 bin civarı para giriyor aylık) ben de dedimki zaten şimdi değil zamanla alırız zaten pahalı şeyler değil dedi. Zamanla da harcama yapma hayallerimiz var dedi (hayalimiz saatli işlerden kurtulup kendi işimizi kurmak onun icin para biriktiricez) tamam abartma dedim istediğim şeyler basit şeyler ucuz şeyler dedim. Zaten cok iyi para biriktirebilen biriyim dedim. Buna rağmen uzattı da uzattı, onun ustune ben de ne cimrisin herkes biliyor senin cimriliğini dedim, cok sinirlendi, kim bunu diyen sana yuzume konuşsunlar ben cimri değilim boşa para harcamayı sevmiyorum falan filan sesini yukseltti(ona kimse cimri demedi aslında) sonra tamam uzatma, kızımın odasına alacağımız basit biieyden konuyu nereye getirdin dedim, ben o salak iphone cular gibi parayı har vurup harman savurmalıyım sana oylesi lazım, vs vs bi suru şey saydı. Bana bi daha işinden şikayet etme (arada sıkıldığım zamanlarda şikayet ediyorum bana işi bırak diyor) omur boyu calış, hatta odemelere ortak ol dedi. Ben zaten odemelere ortak oluyorum dedim hayır dedi kredi kartına olmuyosun dedi, ben biriktirip son kuruşuma kadar yatırım icin aldığımız şeye verdim dedim. İkimiz de son ses birbirimize bağıra bağıra konuştuk, kızımız da duydu herşeyi. Kızlar bana kimin haklı olduğunu soyler misiniz, bu basit tartışmayı buyuten kim?
Zor eş!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme