Iyi aksamlar hanımlar
Son zamanlarda catlamak uzereyim. 22 yaşındayım yuksek lisans yapıyorum, son 3 ay kaldı daha yeni kpssye calışmaya calışıyorum ama yetişmeyecek biliyorum. Bu sene de atanamayacağımı anladım ve cok canım yanıyor. Okul yuzunden adam akıllı calışamadım.
Şimdi de okula gitmek istemiyorum gecen donem iyiydim odevlerimi vs guzelce yapmıştım ama şimdi ayaklarım geri geri gidiyor. Hocalar odev verdikce "yeter sus daha fazla sorumluluk verme" diye bağırmak istiyorum. İşin garibi ben kpssye de calışamıyorum. Anlayacağınız ikisi de bana cok ağır geliyor.
Oyle yatmak uyumak istiyorum. Gecen sene ne kadar mutlu olduğumu hatırlıyorum. Burslarım vardı gul gibi geciniyordum, erkek arkadaşım vardı kpss kursuna gidiyordum, staj yapıyordum yani cocuklarımla birlikteydim. Guzel kıyafetler alırdım, arkadaşlarım vardı. En onemlisi mutluydum ben ya.
Bu sene bu zamana kadarki en kotu senem oldu. Arkadaşım yok, işsiz olduğunu idrak ediyorum atanamadığımı idrak ediyorum, hic eşim dostum olmadığını idrak ediyorum. Dertleseceğim bir tek burası var. Ev icinde de sorumluluklarım var artık goğsum daralıyor. Aslında sağlam iradeli birisiydim ne bileyim sağlık yonunden ailem kotu olaylar yaşadı atlattık ama yıkılmadım şimdi afedersiniz ota b.ka yıkılıyorum. Eski neşemden gulen suratımdan eser yok.
Cok mutsuzum şu aralar. Oyle sizinle paylaşmak istedim
Bana yardım edin :(
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Bana yardım edin :(