sevgilimden hamileyim benden ayrıldı caresizim :(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- sevgilimden hamileyim benden ayrıldı caresizim :(
-
03-10-2022, 03:00:18merhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gun uye olacağım hic aklıma gelmezdi hemde boyle bir konu..... ben 20 yaşında cok mu cok saf her guzel soze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime cok ofkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hic aklımın ucundan bile gecmezdi.. sevgilim bana o kadar guzel şeyler soylerdi ki hele ki peşimden cok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona soyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kacıyor hep beni kandırıyor hep dalga geciyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu soyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga gecmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tur şeyleri yaşayanları ama gun gelir devran doner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lutfen beni yargılamadan once yardım etmeye calışın. yargılayacaklar hic yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim olum yani olum... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız caresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara gecmeden yani ozel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hic deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler ozel mesajlardan da yazabilir doktor adı ucreti klinik hastane vs vs lutfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur. bu arada ailem geri kafalı derken yanlış anlamayın kotulemiyorum beni oldururler doverek sokağa atarlar. oyle medenice karşılayıp yardım etmeye calışmazlar onu da soylim