Hanımlar selam

Ben pek işin icinde olmamakla birlikte apartmanımızda bi sorun var aylardır annemler anlatınca size danışmak istedim belki farklı bir fikir cıkar.

Bir ticari dukkan acıldı 3. kata. Apartmanca istenmiyor kendisi apartman yonetimi davalık olmaya kadar zorluyor ancak ne olduğunu anlamadığım bir izin almış belediyeden oyle olunca cıkartılamıyormuş diye bilgi geldi.

Gunlerdir apartman hop kalkıp hop inliyor bu mevzulardan diğer kat sahipleri istemiyor, guvenlik acısından burası aile apartmanı ve işlek bir caddedeyiz bikac kez hırsızlar zorlamaya calıştı daireleri o zamandan beri guvenlik arttırıldı. Ev sahibi de biraz cirkef sanırım "Siz kiracımı cıkartırsanız ben de karot aldırır evi kentsel donuşume soktururum apartmanı yıktırtırım." diye tehdit ediyormuş. Ki bu ekonomik krizde olacak iş değil.

Yine de istenmiyor bu dukkan cıksın istiyorlar. Apartman yoneticisi bir avukata sormuş uğraşırız ama cıkartamayabiliriz buyuk ihtimal demiş. Guya yonetmelik kiracı lehineymiş. Bana biraz sacma geldi sonucta tum apartmanın karşı olduğu bir ticari işletme acılmasına yonetmeliğin izin vermesi ama yeni değişmiş kanunlar. Araştırdım sonuc da elde edemedim pek.

Bilgisi olan, başına benzer durumlar gelmiş olan, avukat arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkurler okuduğunuz icin