Merhaba hanımlar,
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/boguluyorum-yardim-edin.1118358/ bu konumun uzerine dun akşam erkek arkadaşımla konuştuk. O konuşmak istedi. Ben de bunları bir bir soyledim.
Konuşmanın bir yerinde ben senin icin şunları şunları değiştirdim diye bir şey gecti. Bana dedi ki
o normalde akşam yemeği yemezmiş, ben istiyorum diye oturup yiyormuş
Cay icmezmiş ben istiyorum diye iciyormuş ama gram zevk almıyormuş
Romantizm heyecan gibi talepleri yokmuş ona benle 1 saat sohbet etmek yetiyormuş
Sen bir bardak suyla susuzluğunu giderirken 2.bardağı icer misin dedi bana benim taleplerimi gercekleştirme konusunda. Yani bana yetiyor niye değiştireyim ki bana gore hava hoş diyor.
Normalde dağınıkmış ben istiyorum diye dolabını coraplarını vs topluyormuş.
Ben istemiyorum diye daha az oyun oynuyormuş
Bana gore akşam yemeği yemek yemek icin değil ailecek sofraya oturmak icin onemli.
Cay değil mesele yanında edilen sohbet
Erkek arkadaşımın annesi babası ayrı ve pek aile ortamı olmamış ondan mı boyle oluyor.
Sonra bana sen kesin beni terk edersin, evlenince de boşarsın dedi. Hep bu secenek uzerinde duruyorsun dedi.
Ben 10 sene sonra da aynı gunku heyecanı duymak istiyorum, ilk gunku gibi aşık olmak istiyorum dedim. Ona gore bu imkansızmış, cevresindeki insanlardan boyle cıkarımda bulunmuş.
Sonra ilişkimizi nasıl koruyabiliriz diye konuştuk ve uyuduk. Sarıldı optu falan...
Ben de boyle devam etmek istemediğimi ilettim kendisine. Ayrılmadık ben evlilik teklifini tekrar gozden geciriyorum. Teklifini geri cekebilirsin dedim cekmedi.
Ne diyorsunuz?
Ruhum daralıyor, bu soylediklerini nasıl yorumlayayım?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ruhum daralıyor, bu soylediklerini nasıl yorumlayayım?