Hanimlar ben 26 yasinda olmama ragmen en fazla 22 gosteriyorum. Yurt disinda yasiyorum, boyle hassas sessiz, dogayi seven kendi halinde biriyim. Mesleki durumumdan memnun olmadigim icin tekrardan bi bolum okumayi dusunuyorum. Instagram hesabim var. Genellikle doga fotografi paylasirim bir yandan da ilgi uyandiran eglenceli iste komik seyleri de hikaye kisminda paylasirim. Cok aktif degilimdir aslinda. Sonra ben gectigimiz gunlerde 3-4 haftaligina instagramimi dondurmustum.

Bi kac arkadasim fark etti tabi biri hic fark etmemis. Geri actigimda ne bileyim boyle insan merak ediyo kimler farkina vardi da yazicak diye. 26 olduguma bakmayin ben hala cocuk ruhluyum ya. herneyse yaza yaza kimler yazdi ben inanin saskinliktan bu durumdan ne ogrenilmesi gerekiyor diye bakiyorum ve sizlerle paylasmak istedim. Beni takip eden cok olgun iki adam var ikisi de 40un uzerinde. Biri sanirim 42 digeri de oyle bisey olmasi gerekiyor. Instadan anladigim kadariyla bekarlar evli degiller. Biri benim gibi kendi halinde edebiyatla ilgili digeri de benim gibi doga tutkunu.

Ya saka gibi SADECE bu ikisi bana yazdi. Biri hosgeldin diyor digeri aha geldi seni aricaktim nerelerdeYdin diye sacmaliyor. Ya yanlis anlamiyim diyorum ama ben sonucta genc bir kizim. Yasitlarimin veya benden bi kac yas buyuklerin ilgisini degilde benden yasca bayagi buyuklerin ilgisini mi cekiyorum acaba diye dusunuyorum. Bir de diger yandan surekli boyle benden yasca buyuk insanlarla tanisiyorum. Bana takan biri vardi en son o da benden 8 yas buyuktu. Bir diger fotograf icin arkadasca 1 kere bulustugum kisi de 10 yas buyuktu benden. Neden boyle oluyor cidden bunun arkasindaki gizemi cozmem lazim. Yani benim ne bileyim ben benden en fazla 5 yas buyuk biriyle yapabilirim gibi geliyor da ilgi gosterenlee hic oyle demiyor.... ya da erkekler gec olgunlastiklari icin daha mi bi ilgili oluyorlar?