Herkese merhaba,
Bizim iki gelinimiz var buyuk ve kucuk diyelim.
Buyuk gelinimizle onceleri cok iyi anlaşirdik .
Beraber pikniğe gider,haftasonlari yemek yer veyada cocuklari parka gotururduk.
Malesef abimle arasi iyi değildi ve arada bir istemsiz olaylarini duyorduk fakat ben hep gelinimizi savunurdum cunku abimide taniyorum.Yani aramizi bozacak hic birşey yapmadim ve soylemedim .
Sonra kardeşim evlenecekti ve bizim buyuk gelinin arkadaş cevresinden cikti kucuk gelin.
Ozamanlar ben full calişan kucuk cocuklari olan ve bir inşaat icinde yaşayan kadindim.
Cok fazla duğunlerinde ve evlerinde yardimim dokunmadi yalan yok .Ben cocuklarima bir kap corba pişirdimmi seviniyordum.
Bu gelinler ev kadinlari, kanka oldular olsunlar kiskanmadim desemde kiskanmişim biraz.
Gunduzleri hep beraberlerdi fakat beni dişladilar.Ben nekadar arasam sorsamda hic beni kendileri aramaz oldular.
Mesela ben kucuk gelinimizin her cağirdiği faaliyete gittim ,yardimda ettim .
Onlar uc yildir kapimi actiklari yok ,davet ettiysem sonra haber veririm diyerek geri donmedi.
Onceleri arada hafta sonlari kardeşim gelirdi yeğenimle.Cocukta bizde onu cok seviyoruz,artik onuda getirmez oldu.
Sordum kardeşime gelmiyorsunuz diye bahaneler uydurdu bunuda bir gozu gelinimize bakarak.

Neyse,abimle buyuk gelinimiz şiddetli kavgalari oldu .Ailecek maf olduk.Gecelerce ağladim uzuldum.yardimci olmaya caliştim.
Abim bize geldi derdini bize anlatti ,şok olmuştum bazi seylerden .Buyuk gelinimize konduramiyordum .Fakat bir yandan canim yaniyordu abimi oyle gormek.
Gelinimiz evine gitmişti onuda gormek ve dinlemek icin ziyarettine gittim eşimle.
Sonra bunlar geri birleştiler ama bizi sildiler gibi .Abimde aramaz sormaz gelmez oldu.
Ben butun ayrintilari bildiğim icin soğumuşlardir diye duşunuyorum.

Şimdi biz ayni ilcede oturuyoruz ,arabayla aramiz 10 dak. ama artik bayramdam bayrama goruşuyoruz .
Bana koyan olanlardan biri yeni oldu.
Abimin oğlu rahatsizlanmiş ve hastaneye gitmişler .Bir gece kontrol aldinda kaldi .
Babamda hastanede olduğu icin gidemedim.
Fakat tel edip gecmiş olsun diledim ve sonra
Tekrar evlerine gittim.Herşey cok normaldi.
Iki hafta sonra benim dizkapağim kirildi ve haftalarca aletle yurumek zorunda kaldim.
Kucuk gelinimiz beni ne aradi ne sordu.(haberleri vardi kardeşlerimle surekli hastanede goruşuyorduk)
Buyuk gelinimiz tel etti .Ama evime gelmediği icin kirildim .

Buyuk gelinimiz implant diş yaptirmak icin başka bir şehire gitti ve geldi .Abimden duydum .Bende bu sefer ne aradim ne sordum .Şimdi uzerinden bir ay gecti
Hic bir iletişim yok aramizda .
Bu benim canimi cok yoruyor ,duşunuyorum uzuluyorum ve cok ofkeleniyor kinleşiyorum.
Dertleri neymiş ?
Keşke burdaki gorumceler gibi laf soksaydim cirkef olsaydim kirsaydim dokseydim ozaman hak ettim derdim .Abime kardeşimede kiziyorum insan senede birkerdemi ailesini kardeşini ablasini ziyaret etmez.

Nasil konuşsam,kimle konuşsam bilmiyorum.