İyi akşamlar kızlar
2 yıllık bı ilişkim vardı 5 ay once bitirmistim hatta ayrılık surecimiz de kafa karisikligimda 1 haftalık flortum dahi olmustu.O kişiyle yakinlastim opustuk diye kendimi kotu hissedip vicdan azabı yaşamıştım burdaki arkadaslarda ayriymisiniz aldatma değil ne bu vicdan azabı demislerdi.Onun da flortu olmuş o da yakınlaşmış sonradan bunları birbirimize itiraf ettik.Her neyse eski sevgilimle tekrar konuşmuştugumuzda acaba yine olur muyuz gibisinden anlasamadigimiz icin tekrar bir araya gelmeme kararı verdik.
Ama benim icimde hala birşeyler olmemiş onun da oyle sevgi,aşk değil bu nedir?
5 ay onsuz durmusum ayrıldıktan sonra oyle aman aman uzulmemisim ama son 1 haftadır uzuluyorum.Eski sevgilim bana inan sevgilin olsa kiskanmam mutlu olmanı isterim sana karşı icimde bı sevgi kalmadı sadece ara sıra aklıma geliyorsun dedi.Hatta flortumle yakinlastigimi soylediğimde kıskanır belki kızar dedim ama tepki vermedi aldatma değil bu benden ayriydin bende yaptim dedi.
Kızlar ergenler gibi oldum ya biliyorum gecicek zaman ama gercekten daha iyisi var mıdır? Daha iyisi geldiğinde gercekten gecmiş gecmişte kalir mi? Ya cok iyi bi insandı ama anlasamiyorduk işte bunaldım valla Akıl verin.
İcimdeki hala barisiriz umudundan vazgecmek daha iyi daha guzel bı aşk yasiyacagim konusunda umuda ihtiyacım var.
Daha iyisi gercekten var mıdır?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Daha iyisi gercekten var mıdır?