İyi akşamlar hanımlar,
@Mune abla belki sacma bi konu acıyorum ama cok cok sinirliyim bir de ne yapabiliriz akıl danışmak istiyorum.
Akşam iki arkadaşımla burada bir park var Balıkesir ’de yaşayanlar bilir oraya gittik.İki arkadaşım benden az ilerde telefonla konuşuyolardı bende belediyenin spor aletlerinde vakit harcıyordum onlar mevzularını halledip donene kadar.Onumde bi tane adam gecti.Aynı adamı bi 5 dk sonra biraz otede parkı cevreleyen trabzanların arkasında gordum oralarda geziniyordu.Bi 5 dk sonra bi baktım adam tam karşımda masturbasyon yapıyordu.Karanlıktı ama anladım hareketlerinden.Tabi ben o hışımla guvenliğe koştum.Ordaki ablayla abi gelene kadar şerefsiz coktan kacmıştı.Aynı adamı guvenlikteki ablada parkın icinde ağacların arasında “bir şeylerle uğraşırken” gormuş.Polise gidip anlatmayı duşunuyorum.Cunku buna yeltenen bi şerefsiz tecavuz etmeyede kalkar.Parkta akşam vakitlerinde bile insanlar oluyor yani gencler aileler falan geliyor.Yani bi spor aletlerini kullanmam nelere mal oldu bu ne iğrenc bişey ya Allah ’ından bulsun boyleleri başka bişey demiyorum.Polise gitsem yakalanabilir mi?Belli ki o civarda gezinen orayı mesken tutan biri.