Canlarim hepinize selamlar,
Bi onceki konumda 1 aylik bi flortum oldugunu sonra nedensiz gittigini bi aciklama yapma geregi bile duymadigindan ayrintili bahsetmistim
Aradan 2 bucuk ay gectikten sonra onu ruyamda gorduğum gecenin sabahi ansizin mesaj atti gunaydin nasılsın diye 3 gun boyunca konustuk gordugum ruyayi anlattim neler yaptigimi vs sordu muhabbet icin istekli oldugu belliydi yani beni hic duşundun mu son zamanlar diye sordu evet dedim ben ona sordum o da evet duşundum dedi
3 gun konustuk 2 gun yogun olacagini soyledi ondan sonra yazmadi daha aradan 3 gun gecti yazmadi daha
Demem o ki sizce bu sefer ben mesaj atip aklimdaki tum soru isaretlerini sormali miyim yoksa hic bisey yapmamali miyim
NOT: ona karşı bos degilim

GUNCELLEME:
Dun akşam ona mesaj attım ilk başta hal hatır faslı gecti sonrası şu şekilde gecti diyalog halinde yazayım
Ben: ben niye gittiğini bilmiyorum bişey soyleme gereği bile duymadın
O: Canım bana pek acılmadın bizi ben yaşadım
Ben: Gercekten tek sebep bu mu?
O: Evet başka ne olabilir ki
Ben: Bunu bana soyleme gereği niye duymadın
O: Bunu zamanında bi kac kez diile getirdim canım
Ben: Ne bekliyodun peki
O: Daha acık hissettiğini hissettirmedin ki bana canım
Ben: Duygularını cok belli eden biri değilim kabul ediyorum ama seni yeni yeni tanırken hissettiğimi hissettiremezdim. Ayrıca senin duygularini ben tam hissetseydim benim duygularım da kendiliğinden gelisirdi

Bu şekilde gecti o 2 gun yazmama konusunu o gun konuşmada seni gormek istedim foto gondermedin dedi ona bozulmuş
Bu sabahta normal gunaydın mesajı attı
Şimdilik bu şekilde bakalım
Sizce bu işin sonu nereye gider?