Canlarim hepinize selamlar,
Bi onceki konumda 1 aylik bi flortum oldugunu sonra nedensiz gittigini bi aciklama yapma geregi bile duymadigindan ayrintili bahsetmistim
Aradan 2 bucuk ay gectikten sonra onu ruyamda gorduğum gecenin sabahi ansizin mesaj atti gunaydin nasılsın diye 3 gun boyunca konustuk gordugum ruyayi anlattim neler yaptigimi vs sordu muhabbet icin istekli oldugu belliydi yani beni hic duşundun mu son zamanlar diye sordu evet dedim ben ona sordum o da evet duşundum dedi
3 gun konustuk 2 gun yogun olacagini soyledi ondan sonra yazmadi daha aradan 3 gun gecti yazmadi daha
Demem o ki sizce bu sefer ben mesaj atip aklimdaki tum soru isaretlerini sormali miyim yoksa hic bisey yapmamali miyim
NOT: ona karşı bos degilim
GUNCELLEME:
Dun akşam ona mesaj attım ilk başta hal hatır faslı gecti sonrası şu şekilde gecti diyalog halinde yazayım
Ben: ben niye gittiğini bilmiyorum bişey soyleme gereği bile duymadın
O: Canım bana pek acılmadın bizi ben yaşadım
Ben: Gercekten tek sebep bu mu?
O: Evet başka ne olabilir ki
Ben: Bunu bana soyleme gereği niye duymadın
O: Bunu zamanında bi kac kez diile getirdim canım
Ben: Ne bekliyodun peki
O: Daha acık hissettiğini hissettirmedin ki bana canım
Ben: Duygularını cok belli eden biri değilim kabul ediyorum ama seni yeni yeni tanırken hissettiğimi hissettiremezdim. Ayrıca senin duygularini ben tam hissetseydim benim duygularım da kendiliğinden gelisirdi
Bu şekilde gecti o 2 gun yazmama konusunu o gun konuşmada seni gormek istedim foto gondermedin dedi ona bozulmuş
Bu sabahta normal gunaydın mesajı attı
Şimdilik bu şekilde bakalım
Sizce bu işin sonu nereye gider?
Aylar Sonra Gelen Mesaj
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Aylar Sonra Gelen Mesaj