Herkese mutlu haftasonları hanımlar

Sizleri buyuklerim ve akıl danışacak guzel insanlar olarak goruyorum ve reelde icimi acamadığım konuları buraya soruyorum cok da guzel geri donuşler alıyorum .

Benimki de bana gore bir dert ama tatlı bir dert acıkcası . Cunku icimdeki oğrenme isteğine engel olamıyorum .

Bu donem Mimarlık 3. sınıfı başarı ile bitireceğim inşallah. Fakat kızlar ben mimar olmak istemiyorum sanırım .

Evet sonradan dank etti ama pişman değilim cok . Bana cok guzel bir bakış acısı kazandırdı hayata dair .
Biraz da kenarda bir guvencem olsun hicbir şey olmazsa hayallerime dair , yaparım bu işi de ac kalmam diye bitirmek istedim .
Piyasa kotu muteahitler bile bizden fazla kazanıyor .Emek - Kazanc oranına baktığımda elimde pek bir tatmin edici veri oluşmuyor .
Pek hevesim kalmadı . Bitsin kurtulayım moduna girmeye başladım . Cok stresli bir bolum / meslek .

Şoyle ki size danışmak istediğim konu şu okuyan herkesin iyi kotu yorumuna ihtiyacım var . Az demeyelim cok demeyelim yorumlarımızı esirgemeyelim

Benim temelim sağlam yani universite sınavına yonelik . Boğazici fizik bolumunde okumayı cok istiyorum . Arta kalan zamanlarımda az cok calışarak yapabileceğime inanıyorum . Bilim ile fizik ve astronomi ile uğraşmak istiyorum beton ile değil . Ulkede kalmaya da pek niyetim yok . Yaşım şu an 21 . Okul bitince 22 olacağım . İngilizcemi cok iyi hale getirmek icin hazırlıkta okumayı duşunuyorum eğer hedeflediğim gibi Boğazicine kapak atabilirsem .

Eğer 2. universiteye başlarsam bittiğinde yaşım 26 27 olacak . Stajlar vs dışında calışma tecrubem olmamış olacak . Ya da yaz tatillerinde falan ne kadar calışırsam işte .

Ama şu yalan dunyada hevesimle de tatmin olmuş olacağım .

26 yaşında iki prestijli diploma ve tatmin olmuş bir hayata mı adım atayım , yoksa maceraya gerek yok mimarlıkta yuru mu dersiniz ?