[/B]Arkadaşlar kızımın az kullanılmış bebek arabasını ve mama sandalyesini satıyorum
Bebek arabası Crystal baby lifos modeli koyu gri pembe cok kullanışlı tam yatan sırt, geniş alt sepet, cift yonlu, ayak ortusu var, tentesi tam kapanıyor cok temiz garantisi devam ediyor temmuzda aldık kışın dışarı cıkmadığı icin cok az kullandık hafta sonu resim ekleyeceğim internette fiyatı 220-250 arasında değişiyor katlanınca dik duruyor ve az yer kaplıyor 130 lira
stork marka lacivert cift tepsili mama sandalyesi sırtı 3 kademe ayarlanıyor beş nokta emniyet kemeri var tepsileri tamamen cıkabiliyor katlanabiliyor ve katlanınca az yer kaplıyor oturma bolumu yukarı aşağı inip cıkabiliyor boylece yukseklik ayarını istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz bebeğin 5 aydan itibaren her doneminde kurtarıcıdır hareketli zamanlarında rahatca ve guvenle yemeğini yedirebilirsiniz, siz mutfakta iş yaparken bebeğinizi oturtup onune koyduğunuz oyuncaklarla o oynar ve sizi gorduğu icin huzurlu olur ben cok memnun kaldım ve faydasını gordum temiz ve sağlamdır 17 kilo taşıma kapasiteli emsalleri nette 175 ile 250 arasında değişiyor 100 tl ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim bu ozelliklerde ve kalitede bu fiyata bulunmaz
Bebek İkinci El bebek arabası ve mama sandalyesi
İkinci El0 Mesaj
●84 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El bebek arabası ve mama sandalyesi