Daha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik duşunuyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en buyuğu zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp surekli laf carpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya calışıyor bende bilmeden ağzımdan kacırınca gidip yine sevgilime soyluyor once bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugun konuştum sinir etti) elimden geldiğince yuz goz olmuyorum zaten benden buyukler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyak bisey olsa gecmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak uzulme, Kaynım şoyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim cok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkca hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok cok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok cok şukur ama gercekten ya ben cok safım yada eltiler cok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrubeleri olan ablalarım yazsın lutfen