Hayatımda 3. defa birine, ondan hoşlandığımı itiraf ettim. Seviyorum itiraf etmeye karar verip, itiraf edene kadar yaşadığın heyecanı ve gerginliği, cevabın olumsuz olma ihtimaline rağmen. Gecen cumartesi ani bir kararla ona soylemeye karar verdim; cunku şu 'Acaba benden hoşlanıyor mu ? Ya da aramızda bir şey olma şansı var mı ?' evresinden cok bıkmıştım. Olumsuzsa olumsuz olur yoluma devam ederim dedim. Ve direkt soyledim: 'Bir beklentim yok, sadece kafamdan atmak istedim, senden hoşlanıyorum.'
İnanın anlamadım cevabı olumsuz mu olumlu mu. Daha doğrusu cevabı kesinlikle olumlu değildi, olumsuza cok daha yakındı ama olumsuzda değildi; biraz karışık anlattım farkındayım ama bende anlayamadım. Bu kişi, duygularını itiraf etmeye değecek cok iyi bir insan o yuzden icim rahat. Sadece kac gun gecti ve ben aklımdan cıkaramıyorum; aslında tek istediğim nt olumsuz cevabı alıp yoluma devam etmekti. Reddedildim sayılır ama yoluma devam edemiyorum.
Bu postu fikir danışmak icin actım diyemem, etrafımdaki insanları tekrar tekrar onun hakkında konuşup onları sıkmak istemediğimden buraya yazma ihtiyacı duydum. Sizce hata mı birine hoşlandığını itiraf etmek ?
Hoşlandığını İtiraf Etmek
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hoşlandığını İtiraf Etmek