Ben bi konu acmıştım hemşire olduğumu ve pansumana gelen hastadan hoşlandığımı soylemiştim . Neyse oda benden hoşlanmış bi şekilde buldu beni ve biz konuşuyoruz
Ben bişey yaptım şeytan durttu instagramına girmeye calıştım ve denediğim şifrw tuttu
Ben harıc kimseyle flort etmiyo instagramdan konuştuğu cok kız olmamış sadece bi kızla surekli polislik mulakatı başvurusu hakkında konuşuyorlar hic duygusal konuşma olmamış . Ama eski sevgilisiyle konuşmalarını okudum 1 sene once kız cocuğa senin yaranı sarmaya calıştım ama unutturmayı başaramadm fln demiş ve kızla cok sveiyesiz bi ilişkileri vaemış surwkli kavga hakaretler hoop sonra tekrar sevgili biraz kafamı karıştırdı gecmiş gitmiş ama hala unutamamış olabilir mi
Biz bazen cok iyi konuşuyoruz bazen konuşmuyoruz . Mesela gecen gun benim cok ağır duzgun bi insan olduğumu duşunduğunu herşeyin zamanla ilerleyeceğini soyledi surekli sağlık ocağına geldiğinde birbirimizden nasıl hoşlandığımızı konuştuk ama buluşalım demiyo ben tanımak istiyorum bu şekilde birbirimizi tanıamıyoruz cunku ne yapmalıyım ?