Oncelikle guzel bir pazar diliyorum herkese. Uzun zamandır siteye girmiyordum, bugun sizlere bir akıl danışmak istedim.
Not: benimki bir dert değil aslında, sadece akıl danışmak

Bundan iki yıl once biriyle konuşma aşamasındaydım. Kendisi işi gereği yurtdışındaydı, dolayısıyla arkadaş ortamında tanışmış olmak dışında yuzyuze gelemedik. Zaten o donem durumun anormalliğini farkedip kendimi daha fazla kaptırmadan konuşmayı bitirmiştik.
Gelelim şimdiye

Mesajlaşmalar cok flortoz, ama hep bir mesafe var. Bu sırada calıştığı şirket merkez (İstanbul) da bir projeye dahil etti ve şubattan beri İstanbulda kendisi. Bu sefer de gel, beklerim, gezeriz, evimı hayırla gibi sohbetler olmaya başladı. Ben de laf arasında şarabımı alır gelirim nisanda demiştim.
Geldik nisana

Ama şunu da belirteyim, duzenli bir mesajlaşma veya goruşme yok aramızda. Yuzyuze goruştukten sonra daha net konuşmalar oldu sadece.
En son secimler icin geldiginde goruşemedik fakat kendisi yazdı. Zaten soz verdin, İstanbula daha gelmedin bana zaman ayırmıyorsun gibisinden. Ben de boncuk dağıtma amaclı “tabiki gelicem” imajları verdim.
Şimdi sorum şu

Sonu olur mu deseniz, ayrı şehirlerde nereye kadar ilerleyebilir ki?
Yani değer mi, gitmem gerekir mi?
Siz olsanız napardınız?
Adam gayet yakışıklı, aşırı yol yordam bilen hareketleri var ( konuşması, gonul okşaması fln), beklentileri de illa ki olacaktır ( benim o anlamda bir duşuncem olmamasına rağmen), yine de gider miydiniz?
Karışık mı anlattım bilmiyorum ama, sonunda değmicek bir şey icin boyle bir action yapar mıydınız?