Merhaba hanımlar..

Eşimle 5 yıl goruştuk ve sonrasında evlendik. Severim keretayı. 2. cocuk da yolda hatta cok şukur iyi bir insan şimdilik.

Sorun şu ki ben bu adamla yatak odası dışında ortak bişi yapmaktan hic hoşlanmıyorum artık. Sohbet muhabbet gezmek dolaşmak istiyo ama bende tık yok. Zamanında bazı hareketleri oldu. Hani cocukla dışarı cıktığımızda filan beni cok bunalttı. Ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum. Ne onunla gezmek istiyorum ne bi aktivite yapmak hic bir şey icimden gelmiyor. Ama canımda sıkılıyor. Gidiyorum ya arkadaşlarımla buluşuyorum ya da bilgisayarla uğraşıyorum.
Bazen sitem ediyo bana ama gercekten icimden gelmiyo hani yatak odası da olması 2 yabancı gibiyiz. Sorun bende gibi duruyo farkındayım. Nedeni ne olabilir. Dediğim gibi zamanında onurumu insanlar icinde kırdığı oldu. İnsan icine cıktığıma pişman ettiği gunlerde..

Neyse uzatmayım bi akıl verin bana havalardan mı hormonlardan mı.. Bi oluru yok mu bizim olayın. Cunku gitgide kopuyoz gibi geliyo korkuyorum da.. Şimdiden optum by