Sıcağı sıcağına yazıyorum.
Ben 20 yaşındayım bi kız kardeşim var o da 16 yaşında. Allaha şukur annem babam sağlar birlikte yaşamaktayız.
Şimdi konu şu babamın hayırsızlığı; belki diyeceksiniz bize ne babandan amma velakin bir şey yazarken kafam az da olsa rahatlıyor. Uzun uzadıya anlatıcam ben okuyan okumayan herkese cok teşekkur ediyorum.
Annem babamla ikinci evliliğini gercekleştirmiş, babam ise ilk evliliğini annemle. Babam yetim ve oksuz, yetim ve oksuz kalınca da sokak ortamıyla cok icli dışlı olmuş madde kullanmış kotu ortamlara karışmış felan. Annem ise ilk evliliğinde psikopat bir dayakciyla evlenmiş 3 ay evli kalip ayrılmış. Babamla gorucu usulu tanisiyorlar icten ice beğeniyor birde uzuluyor haline destek oluruz birbirimizin yaralarını sarariz gibisinden ama aksine annemin kapanan yaralarını da sokmuş teker teker..
Babam aşırı sorumsuz ve calışmayi eve para getirmeyi bilmeyen, kızlarıyla karısıyla oturup konuşmayan cok afedersiniz okuz biri

Evliliğinden bu yana toplamda 25 e yakın iş değiştirdi bırakır calışır oyle yani (20 yıllık evliler)
Evimize icra bile geldi bu yaptıklarından. Yıllarca madde kullandı evime ilkokul mudurum geldi babamın olayı bir ara duyuldu polislik oldu bize yardım icin. Kucukluğumden beri psikolojim cok fena durumda hep baba sevgisini diğer erkeklerden bekledim boyle bir erkek gozumun icine baksa şefkatle dolardı icim

Annem annem diye demiyorum melek gibi bir insan 2.evliligim kızlarım var diye diye yıllarını gencliğini guzelliğini bize feda etmiş kurban olurum onun her şeyine inanın ki...
Babam maddi manevi bize hic destek olmadı vari yoğu arkadaşları oldu onlar ne derse doğruydu. Mesela tir şoforu kendisi, arkadaşı tir al demiş anneme sordu annemin rızası yoktu cunku guvenemiyordu odemez diye ama sormadan almış ve odeyemedi cunku borcuna sadık değil. Az evvel de hesap yaptık işte aldığı maaş 5050 TL idi borclar vs den bize yemeye kalan para şaka değil 400 TL kızlar. Annem şuan calışıyor onun parasına bile el koydu kadın ne kendine ne bize bir şey alamadı o kadar uzgun ki onunla konuştuk az evvel bende icim dolu doluyken buraya yazayım dedim.
2 ay sonra universite sınavım var elimden geldiğince calışıyorum dershaneye gidiyorum. Ama kafamda hep bunlar donuyor insan ister istemez etkileniyor inanın ki..
Rabbim den tek dileğim cok guzel bir universiteyi kazanıp annemi kurtarmak onu yaşatmak, bizim icin susup feda ettiği yillari gule gule ona yaşatmak, gezdirmek inşallah.

Kendimi yalnız hissediyorum işte boyle
Terapi almayı da cok istiyorum sizden iki ricam var ben Bursa da yaşıyorum
1.si bana terapist onerebilir misiniz
2.si bu tarz ailevi durumlar yaşayanlar nasıl toparladı neler yaşadı?
Hepinizi tanımasam da seviyorum Rabbim şuan da ne sıkıntınız derdiniz varsa alıp ucursun, guzellikler versin hayatınıza.. AMİN..