mrb kızlar. herkes buraya derdini yazmış. baya bir suredir okuyorum. bende aynı şekilde danışmak istediğim bir durumu buradan akıl almak amacıyla yazmak istediğim icin uye olmaya karar verdim.
bu konuda beni tabiki kınayacak insanlar cıkabilir ama hayatta insanın başına herşey gelebiliyor.o yuzdende duşundum bu konuda oncelikle insanlar fikir almak daha mantıklı olurdu. etrafımda şuanda yaşadığım durumu anlayan birileri olacağın sanmıyorum cunku kapalı bir toplum icinde yaşıyorum.belki dedim buradan beni anlayan yada tavsiyede bulanacak birilere cıkar diye duşundum.cunku gercekten artık kafamı cok takmaya başladım. cok sevdiğim unlu bir isim var ve onunla tanışmak istiyorum.hergun internette olan 5-10 videosunu izlemekten başka bişey yapamıyorum şu aşamada.artık gercekte hayattada tanışmak istiyorum ama ben ankarada yaşıyorum o ise izmirde. bu isim kim diye sorarsanız.bulent ersoyun eski eşi vardı armağan uzun surekli onu netten acıp dinliyorum ama canlı olarak dinleyip ona ulaşmak istiyorum.sanırım izmirde programlar yapıyormuş.zaten nette cok az videosu var ama onu cok ama cok ama cok seviyorum ve kendisiyle tanışmak istiyorum.sizce bunun icin kalkıp izmire gitsem mi.yada ona ulaşma şansım nasıl olabilir.
tavsiyelerinizi bekliyorum lutfenn
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- tavsiyelerinizi bekliyorum lutfenn