Biktimmmmm bu kadınla 7 senedir altlı ustlu yaşamaktan fakirliğin parasizligin gozu kor olsun lanet olsun bugun durumum olsa cıkıp gidicem bı daha ne şeytani gor ne salavat getir tum kedilerimi biraktim onun yuzunden sadece 1 tane kaldı onun kum kabı niye icerdeymis kokuyomus ustumuz başımız kokuyomus gelir bana lokma yemez halıya bakar eve bakar mutlaka bir kulp bulup darlar yukarı cıkın cay icelim der orda mutlaka icimizi sıkar eşimin işsizlik maaşı hakkı son 2 ay kaldı adam alsın belki bu kadar rahat oturamicak evde it gibi calışacak kafasına gore gider iş bulur takıntılı saplantılı tansiyonlari surekli cikiyo 2 haftadır acillere gidip donuyor hep bi ağlama hep bi annelik kullanma benim annemi kıskanır eşim gitse ama boyle birine ilgi gostermek lokma icimden gelmiyor emdr tedavisi goruyorum ankesiyete sıkıntım var calışabilecek gucu bulamıyorum şu an kendimde arada bir karşıma alıp insan gibi laf anlatıyorum annedir diye ama hep bir talep hep istek yapsan bir turlu yapmasan hasta olup kriz geciriyor en son ben hasta olucam yeterrr artık