Ev icinde mali işleriniz nasıl yuruyor? Kazandığınız parayı eşinize veriyor musunuz ya da o size veriyor mu? Ortak hesabınız mı var?
Bugunlerde eşimle cok tartışıyoruz. Ve evlilikte butun harcamalrı bana yaptığını verebileceği herşeyi aldığını onaysa hic alışveriş yapmadığımızı duşunuyor. Benim gozumden ise her alışverişe gittiğimizde zorla bir şeyler aldırmaya calışıyorum kendime alacağıma sana alalım derdi. Zorla da olsa ona da alırsık. Benden daha az olurdu totalde ama bunu yuzume bu kadar sert vuracağı hic aklıma gelmezdi. Eski konularımdan bilenler vardır belki eşim geldi ama ben gunlerce gitme dememe rağmen tekrar calışmaya gitti. En son tekrar tartıştık ve o donduğunde yaklaşık on ay sonra donecwk galiba evdeki butun harcamalar yarım yarım olacak filan dedi aldığım maaşı kucumsedi. Halbu ki dort yıllık evliliğimizin yaklaşık iki yılı boştaydı işi yoktu sadece benim maaşımla gecindik bunu soylediğimde ise az olduğunu olan kısmınıda borcumuza verdiğimizi soyledi. Az değil bence bir memur maaşı kadar işte. Ama onun aldığına gore az tabi. Kazandığı parayı Turkiye ye getirmek istemediğini soyledi cok şey soyledi cok. Ben sadece iyi duşun taşın beni seviyor musun sevmiyır musun dedim. Eğer sevmiyorsan, sevmediğini hissedersen gelme dedim. Cevap olarak seviyorum demesini beklerken olur mu oyle mal paylaşımı icin gelmem lazım dedi. Duymamazlıktan gelip tekrar soyledim. Tamam dedi kapattı. Daha da aramadı. Kotu bir adam değil ama bilmiyorum sen beni değiştirdin diyor. Ben cok yoruldum. Bu yaşta bu yalnızlık ve kimsesizlik hissi beni cok yordu sanırım. İcimi dokmek istedim yine sadece umarım okurken sıkılmamışsınızdır.
(Antalya*da yasayan bır arkdadas varsa oturup konusabılmesyı cok ısterım..)
Evlilikte mali işler/tartışmalar
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evlilikte mali işler/tartışmalar