Merhabalar sevgili kk uyeleri,
Cok yakin bir arkadaşım ne yazık ki boşanma surecine girdi ve ben ona nasil destek olacağımı bilemiyorum. Surekli olarak ararsam bunalabilir diyorum aramayinca kendi haline birakinca kendimi koyu hissediyorum. Yaklaşık olarak 2 yıldır evli ve oncesinde 1.5 yıllık sevgililik ve nişanlılık donemleri vardi ve bu donemlerde biz aynı evde kaldığımız icin ilişkilerinin birebir şahidiydim. O donemlerde de her ne kadar o kişiyi arkadaşıma uygun gormesem de arkadaşımın kararı diyip karışmadım. Fakat erkek kisisinde fazlasıyla kıskanclık, despotluk vardi ki evlendikten sonra daha da arttı bu durum. Fakat evlendikten sonraki surecte de arkadaşım hep alttan alan uyum sağlayan kisi oldu ama ne yazık ki son 1 aydır eşi boşanmak istediğini, soylediği her seye arkadaşımın şartsız kabulsuz uymasını beklediğini soyledi fakat istekleri resmen cahiliye donemindeki yaşantıyla aynı nerdeyse. Boyle birinden bir isik gormediğim icin bir sans bile verme diyorum zaten kendisi de vermek istemiyor ama duygusu cok fazla. Arkadaşım da artik en son pes etti evleri ayirdi karsi tarafın dilekce vermesini bile beklemeden dilekceyi verdi. Su an inanılmaz kalbi kırık, kendisini caresiz ve yorgun hissediyor. Ikimiz ayrı sehirlerdeyiz ben gebeligimden dolayi gidemiyorum yanina. Ne yaparsak ya da ne yaparsam bu sureci daha az yara alarak atlatabilir ? Bu arada arkadaşım oğretmen ve bu yıl tayinle eşinin memleketine yakin bi ile gelmişti kendi ailesi ise farkli bi ilde yani su an bulunduğu ilde kimsesi yok ve eşi de o şehirde.
Ayrıca adam boşandıktan sonra bi iki yıl birlikte sevgili olarak yaşar sonra yine evleniriz diyen normal bir akıl sağlığına sahip biri değil.
Boşanma sureci?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Boşanma sureci?