Merhaba guzel kadınlar
Yaygın kaygı bozukluğu teşhisim var destek de aldım ama aşamıyorum. Bilincaltımın oyununa gelmekten yoruldum. Olmayacak şeylerden korkuyorum. Hayatım zehir oldu . İlac kullandırmadı doktorum guclusun dedi ama olmadı işte aşamadım. Cocukluğumdaki sevgisizlik ihmal edilme surekli mucadele beni bu noktaya getirdi. Okudum evlendim ama hepsi de cok zor oldu . Nadir gorulen hastalığım var onunla savaşıyorum. Evliliğimde eşimle mutlu olsam da ailesi beni cok yordu . İş hayatıma verdim kendimi başarılı olmanın bedelini de ağır odedim. Allah inancım var sabrım da cok ama artık yoruldum hem de cok Yorgunum. Eşim engelli benim gibi hayata tutunmak icin savaş veren biri. Nereden tutsam dokuluyor hayatım. Evlatsa mevlam nasip etmedi benim hastalığım yuzunden. Nasıl ayağa kalkarım bilmiyorum? Bugun ufacık iş yerindeki bir sorun yuzunden gece uyuyamadım. Gunduz uyandım ve sorunun cozulmesi en az bir hafta alacak muhtemelen de sorun olmayacak ama ben de bu şans oldukca diyorum her şey mumkun. Baş edemiyorum. Ne olur bana destek olun perişan haldeyim. Hastalığım sebebiyle de ciddi bir surecten geciyorum bu hafta ama ben iş yerindeki soruna kafayı taktım. İnanın hasta olmak beni uzmuyor artık bu dunyadan cekip gitmek istiyorum. Benim gibi olanlar nasıl aştılar?