Selam arkadaşlar burda bir konu acmıştım sevgilim beni beğenmiyor diye bu konuyu konuşup halletmiştik. Evet beğendiğim kadın tipi farklı ama sen bu duşuncemi değiştirdin demişti ben de fazla uzatmadım. Gecen gun eski sevgilisi bunu instadan takip etmiş profili zaten acık olduğu icin kızın istek atmasına gerek yok direkt takip edebiliyor. Sevgilim de takibine geri donmemiş ama kızı engellememiş de. Hicbir şey soylemedim fark edince cıkarır ya da belki bana soyler diye. Attığı hikayelere de bakıyor kız yani sevgilimin fark etmeme gibi bir imkanı yok. Dun telefonu elimdeydi aramalar kısmında ozel numara vardı karşı taraf aramış. Ve inanamazsınız tam 2 saat konuşmuşlar. Bir insan ozel numarayla iki saat ne konuşabilir? Sevgilime sordum başta mırın kırın etti sonradan anlattı birileri dalga geciyor sandım uc dort kişilerdi kim olduğunu merak ettiğim icin konuştum dedi. Kimmiş oğrenebildin mi dedim hayır soylemedi bir suru şeyden bahsetti ama sanırım eski sevgilimdi sadece ona anlattığım şeylerden bahsetti ama cok karışıktı alakasız şeyler de soyledi falan dedi. Kan beynime sıcradı bulunduğum yeri terk edip eve geldim iki kere aradı acmadım mesajlarına da cevap vermedim. Sabah 5 te hikaye paylaşmış evdeyken. Sizce bunlar ne anlama geliyor? Ozel numarayla konuşmasını o kız olduğunu anladıktan sonra neden kesmemiş olabilir?