Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Hayatımda birisi var ve kafam cok karışık. Hayatımdaki kişiyi gorsel olarak cok beğenmiyorum ve genellikle cevremizdeki insanlar bizi yakıştırmıyorlar. Kafamın karışmasına sebep olan etkenlerden biri bu. ben biraz baskın bir karakterim. cok guzel ve kazandıran bir işim var ve insanlar beni cok beğendikleri icin yanıma kimseyi yakıştırmıyorlar. o yakışmıyo bu yakışmıyo diye diye otuzuma geldim. bir yandan da evlenip duzen kurma telaşı sardı. bu arada erkek arkadaşım yakışıklı ancak minyon tipli, cirkin değil ama yine de kimseyi memnun edemedim. (ailem ve yakın cevrem)
Erkek arkadaşımı uzun suredir tanıyorum. karakter anlamında ustune adam tanımam. herkes tarafından sevilen, durust ve kibar bir adam. bana karşı da cok anlayışlı, cok nazik, uzmemek icin elinden geleni yapar. aşık değilim ama yanında huzurluyum. evliliğe doğru adım atmaya karar verdik. sizce evlendiğimde mutlu olabilmem icin illa aşık olmam ve onu cok beğenmem mi lazım.
İkinci problemim ise cinsel konularda bazı şuphelerim var. evli arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse mutlu olurum. aynı şehirlerde yaşadığımız icin birbirimizin evine sık gidip geliyoruz. bir zaman sonra opuşme vs kucuk caplı yakınlaşmalarımız oldu. sık goruşmeye başlayınca boyle şeyler talep etmez oldu. erkeklerin iradesiz veya cok istekli olduklarına dair hikayeler duymaya alışık olduğum icin bu durum bana biraz tuhaf geldi. şuphelendiğim icin tahrik edici davranışlar sergilemeye ve daha acık giyinmeye başladım. ama adamda tık yok. umrunda değil. beni cok beğendiğini cok seksi bulduğunu dile getiriyor ancak fırsatı olmasına rağmen boyle bir talebi yok. sizce bu normal mi yoksa bu adam isteksiz mi. bu konuda sorun yaşar mıyız?
Nelere dikkat etmeliyim ?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nelere dikkat etmeliyim ?