Dert cok ama unutmak adina en buyuk derdim bu
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Dert cok ama unutmak adina en buyuk derdim bu
-
03-10-2022, 02:47:39Sonra acmak istedigim bi konu vardi ama simdi acmaya karar verdim ablam 33 yasinda esi ablamla.evliyken baskasiyla nisanlanmis ablemin bundan haberi bosanana kadar olmadi malesef evliyken eve gec gelmeler falan filan cok.oldu o kadar aci cekti ki derman olamadik ailecek. Ve gidip adama hic bisey diyemedik ablamin iki cocugu var simdi adam.gitti evlendi o kadinla.cocugu oldu ablama cocuklarina maddi olaram bakiyor cocuklarini gezmelere goturuyor ne istekleri varsa yeri getiriyor ablam artk.biraz kabullendi yapacak baska birseyi kalmadi cunku boyle anlatinca basit geldi ama neler yasadi neler herseyi sineye cekti simdi abla.blof yapiyor ben evlenicem.diyor eski kocasina o da asla evlenemezsin sen benimsin tarzi da seyler soylemis hem aci cektiriyorhergun yaninda duruyor ama karisi var cocugu var ablam.surekli ne yapsam etsem.de maddi ozgurlugumu kazanmasam.su adamdan kurtulsam.diyor cok.acı cekiyor nasil insanlar var ya rabbi . Ablama ev aldi araba aldi. Ablama herkes diyor ki otur evinde versin parayi sana keyfine bak ama ablam.diyor ki olene kadar beni ne olarak kullanacak ben neyim.bu hayatta bide ablami.kandirarak bosandi malim.mulkum.gidiyor.isim.ters gitti bosanalim.senin uzerine yapiyim.sonra kurtarinca evlenelim dedi ablam.onu hala.seviyr onun iyiligi icin bisandi.gitti yani buraya kaydol icini dokdiyrm.kimseye bisey anlatamiyo ama.ikna edemedim cok.agliyo.hala bide cocuklarina yasattiklari var baskasindan cocugu oldugunu falan ogrenmislrr onun bbasi oldu bizim.babamiz.yok.eve niye gelmiyo.falan diyolardi
belki.karman corman anlattim.ama benimde icim.yaniyr onunla her konustugumda anlattiklari beynimi yakip geciyor resmen okuyanlara tesekkur.ederim simdiden.