Kaynanam !
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
-
03-10-2022, 02:47:10Nişanlimin annesi ogluyla gorusmemi istemiyor sanki. Nişanlimla farkli şehirlerdeyiz 2-3 haftada bir defa goruşuyoruz. Her gorustugumuzde kaynanam surekli ariyor ne zaman geleceksin , gec kalma , ekmek lazim ,yemege başlayacagiz gelmeyecek misin nerde kaldin ve daha bir suru şey. Nişanlim bazen o kadar rahatsiz etmesine dayanamiyor azarlayici konusuyor bu defa da kendi arayamiyor gorumcelerim ariyor . Bence kaynanam aratiyor cunki benim yanimda oldugunu arayacagini soylemesine ragmen uzatiyor gorumcem lafi . O kapatiyor bu defa diger gorumcem beni ariyor ee birlikteymissiniz ne yapiyorsunuz .Nişanlim bana yansitmiyor bircok şeyi ama son olaydan sonra anladim ailesi ciddi baski yapiyor. Bi kac gun once kaynanam nişanlim bizdelerdi . Kaynanam bi boşlukta benle yalniz kaldi eltimden bahsetti . Eltim cok dinibutun kadinmiş ahlakli terbiyeliymiş ogluyla nisanliyken bizim gibi gezmemis fotograf cekilmemis yanyana oturmuyormuş elini bile tutmamis bizim gibi degilmis ve daha bir suru şey. Sinirden catlayacak gibi oldum cevap versem hakaret edecegim dilime berbat kelimeler geliyor kendimi kontrol edemeyecegimi anlayinca odadan ciktim cevapsiz biraktim. Nişanlima bahsettim olanlardan , ben konuşurum lutfen sen bunu sorun etme bana guven dedi. Bir de bu kadin benden saygi kendine de ilgi bekliyor ya neymis evlenince eşim operasyonlarda olacakmis gunlerce, kendinde kalmaliymisim evde tek basima ne yapacakmisim . Simdiden gelecegimi duzenliyor kendine gore. Ben universtede ev arkadaslarim olmadiginda tek kaliyordum yani yalniz kalabiliyorum cocuk degilim ve calisiyorum evlenince de devam edecegim calismaya senle evde oturamam dedim. Zaten damarima basmis bir de saygi bekliyor ya. Kirilmis hanimefendi . Mutfakta cayla ilgileniyorum nisanlim yanima geldi lafliyoruz ayakustu kaynanam bitiverdi yanimizda ne konusuyorsunuz icerde konusun biz de duyalim diyor , anne gelecekle ilgili planlarimizdan konusuyoruz dedi . Neymis bu planlar biz de bilelim deyince ben sabredemedim ciktim yine odadan bu defa gene beni yakaladi neymis oglunu odalara cekip cekip konusmayacakmisim kendiler de bilmeliymis ne konusup planladigimizi. Eve dondukten sonra beni aradi telde konusuyoruz kaynanam nisanlima bagiriyor ne konusuyorsunuz bu kadar daha bugun ordaydik diye, nişanlim da biraz saygin olsun anne telefonda gelininle konusuyorum dedi. Kaynanam hep ustu kapali dolayli laf sokuyordu her gorusup konustugumuzda (gorumcelerim de oyle) ,ilk defa bu kadar acik konustu. Nişanlimla yasadigimiz bazi sorunlar vardi yeni cozduk , bir de bu yuzden iliskimizin yipranmasini istemiyorum bilemiyorum nasil davransam.