Arkadaslar hepinize merhaba.Ben cocuklugumdan beri travmalar yasayan biriyim.Ornek vermek gerekirse,aile hayatimda hic huzurum olmadi.Babam annemi hep aldatir,siddet uygulardi ve biz buna sahit olurduk kardesimle birlikte.Maddi manevi her turlu sıkıntıyı yasadik ama ben hep gormezden gelip iyi bir aile yasantim olduguna inandirdim kendimi.Aslinda var olanla yeni yeni yuzlesiyorum.Ofke kontrolum yok denecek kadar az.Evlendim,cocugum oldu,esimin isiyle ilgili bir suru problem yasadik,yaninda olmaya calistim ama cok yiprandim.İyi bir evliligim oldugunu dusunurken,esimin arayis icerisine girdigini ogrendim ve bosanma karari aldim.Cocugumla iletisimime gelecek olursak,elbette cok cok seviyorum fakat tahammulum cok az,cok cabuk sinirleniyorum.Cocuguma sinirlendigimi belli etmemek icin, cok buyuk caba sarfediyorum ve bu beni inanilmaz yoruyor.Oglumda zor bir bebek gercekten.Bu ve uzatmak istemedigim icin,yazmadigim bircok sebepten dolayi psikolojik yardim almaya karar verdim ve randevu aldim.Ama endisem su,eger olurda doktor durumum icin ilac yazarsa,acikcasi ilaca karsi onyargim var.Oglum cok kucuk ve uyusmus bir sekilde gezinmek istemiyorum.Psikologa git o zaman diyebilirsiniz ama bu seferde yeterli olacagini duşunmuyorum,anlayacaginiz kafam cok karisik ve fikirlerinize ihtiyacim var.