Şimdi arkadaşlar
Gecen abimin eşinin abimi boynuzlaması uzerine bi konu acmıştım.. Bunun uzerine annemin bir eleştirisi uzerine gelin hanım bas bas bağırarak eve polisler eşliğinde gelerek annesinin evine gitti cocukları da alarak.
Tabi bu surecte abim denen o arkadaş karısının peşinden cok dil doktu vs geri getirdi karısını..

Annemler ceşitli zorunlu sebeplerle onların yanında kalıyordu. Bu olaylardan sonra annem de babam da eşyalarını alarak o evden ayrıldılar ve ablamın yanına gectiler. Ama babam olacak hayırsız annemi ekerek sevgili gelinkızı eve dondu diye tekrar her şeyi yutarak o eve geri dondu..

Ancak gelin hanım babamın olduğu ortamda durmayıp sabah abim olacak arkadaşla cıkıp akşam geri donmuş bu surecte. Ve en son dun bir hengame koparmış babam ve ablamlara yeniden transfer olmuş..

Şimdi
İlk ayrıldıklarında ben ve diğer 4 kardeş ev tutmak icin kendimizi yırttık uygun evler bulduk ve gecinmeleri ve evlerinin duzenlenmesi icin fırsatlar bulmaya calışırken sevgili babamızın o eve geri donmesiyle ev planı iptal edildi annemse ablamlarda kaldı.

Ancak dun kopan fırtınada babam eve gelince şimdi yeniden ev planları gundeme gelecek.. Ve ben bu surecte cok yıprandım cok ağladım cok uzulcok. Tabi ki annem de perişan oldu..

Babam 22 nisanda ameliyat olacak ve tutulan eve gecse eşya yok,ikisinin ortalama 1100 lira maaş dışında gelirleri yok. Yok da yok liste uzar gider.. Ben ne yapayım bu işin icinden nasıl cıkayım. Herkes yardım edecek illa ki ama iş başa duşunce bi tek ben dolanıyorum ortalarda.. Herks param yok diye ağlıyo ki benim durumum da oyle ahım şahım değil anca bize yetiyoruz..

Yani ne yapılır nasıl icinden cıkılır.. Daha once aynı sorunları yaşamış cozumler uretmiş ne bileyim yakınlarında gormuş kimseler var mı?

Ha şu da var babam kimsenin yanına gitmek istemiyo hastanesi de orda olduğu icin tedavisi vs de o şehirde oluyo. Annem de aynı şekilde kanser..
Ben şimdi ne yapayım?
Cook uzun oldu cok ozur dilerim arkadaşlar ama değerli fikirlerinize ihtiyacım var