Sizce haksız mıyım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizce haksız mıyım
-
03-10-2022, 02:45:01Merhaba bayanlar, benim başka bi şehirde işe girmem dolayısıyla eşiminde tayini daha cıkmadığı icin 2 aydır eşimle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eiim her haftasonu benim yanıma geliyor pazar akşam donuyor. Gecen haftasonu geldiğinde uzaktan kuzenleriyle olan bi grubunda uygunsuz fotoğraflar paylaşıldığını gordum. Daha oncede bu grupta boyle şeyler gormuştum. Eşimden cıkmasını istedim o gun zorla cıktı. Sonrasında kuzeni aramış eşimle tartıştık bu şekilde konuşulduğu icin o yuzden cıktım demiş. Kuzenide gel geri gir gruba bir daha konuşmıycaz oyle demiş. Grupta 6 kişi var 4u evli. Eşimde bugun geldi gruba geri giricem dedi. Ben istemediğim halde geri girdi. Son bi kac haftadır spora yazılcam diyordu bi arkadaşının gittiği spor salonuna. O spor salonuda yazılınca senelik alıyor ucreti. 1 ay sabret tayinin cıkcak yazılma dedim. 1 ay gidiceksin onun icin bir suru para odeme dedim. İstemediğim halde onada gitti yazılcam dedi ve yazıldı. Bende senin hayatın benim fikirlerimin onemi yok senin icin kendi kafana gore yaşıyorsun boyle devam et dedim ve konuşmuyorum. Sizce haksız mıyım abartıyo muyum