Arkadaşlar eşim ve ailem arasında eşimden kaynaklanan sacma bir soğukluk var.
Eşim her gun kendi ailesine gidelim istiyor ama benim ailem daha yakın olmasına rağmen gitmek istemiyor. Surekli aile fertlerimi eleştiriyor bazen cirkinleşiyor uslubu. Kendi ailesi ile genelde her gun yuzyuze goruşuyor goruşemediği gun 18 defa gunde telefonla goruşuyorlar. Bunaldım artık. Bebeğim olacak. Annem maddi durumu yeterli olmamasına rağmen bir suru para biriktirdi bebek eşyaları icin eşim bir kez teşekkur dahi etmedi kendi annesi bir zıbın alsa yaaa haklarını nasıl oderiz diyen eşim dun akşam benim ailemde onca şey yapıyor bin lira bankamıza koydu kadın acil ihtiyaclar icin dediğimde sokarım onların parasına dedi ve yaptığım cayı icmedi bir bardak bile . Ezik sesini cıkarmayan biri asla değilim ailemi ezdirmiyorum asla ama bu duşunceleri beni cok yıprattı acıkcası.
Oyle bir şey yapmalıyım ki bir daha aileme bir şey derken bin kez duşunmeli saygısını asla yitirmemeli cok uzuluyorum evin tek kızıyım annem damadına cok duşkun surekli hediye alır babamla birlikte eşimi mutlu etmek icin ama nafile cok nankor biri! Onun ailesi bana boyle davransa heralde baş uzerinde taşırdım onları ki hala haftada iki kez gidiyorum cekilecek insanlar olmadıkları halde.
Sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar hicbir donemde asla eşimi zorlamamış, onu surekli oven oğlum, yavrum diye etrafında dolanan aileye karşı eşimin bu iğrenc tavrını nasıl puskurtebilirim??????