merhaba kızlar. bugun biraz doluyum. ben uc yıl bebek icin mucadele ettim cok şukur Rabbim nasip etti. daha ultrasonda gormedim ama değer yukselişlerim gayet iyiydi. gorumcem de uc yıldır bebek istiyor onun da olmuyor. Allah ona da nasip etsin bu konuda hep paylaşırdık birbirimizle ve Allah biliyor hic gorumce gibi gormedim onun da bana gelin gibi davrandığını duşunmedim. ben hamile olduğumu oğrenince kese gorunmeden soylemek istemedim. cunku o benden bir hafta sonra falan adet oluyordu belki onun da vardır o mujdeli bir haber verir bu donem strese girmesin dedik kayınvalidemle. neyse kayınvalideme gorumcem hamile olmadığını soyleyince kayınvalidem de bebek beklediğimizi soylemiş ona. ben onun burukluğunu en iyi anlayabilecek insanım cunku aynı durumları ben de yaşadım. o gun akşama kadar aramadı beni. akşam aradığında da hala oluyormuşum hayırlısı olsun deyip kapattı. ne bir sağlıkla buyusun ne bir dua hicbişey yok. neyse dedim hassas. dun de bir araya geldik. cok sevindim sizin adınıza demedi. en ufak bir mutluluk emaresi yok. resmen hamileyim diye trip attı. ben şok oldum. butun bunların uzerine bir de kayınvalideme “babaanne olacam diye millete hemen duyurmuşsun herkesin haberi var bir ultrasonda gozuksun ne olacağı belli mi” dedi. sağlıkla gelsin demiyor da kurduğu cumleye bakar mısın? ne kadar eminsiniz demek nedir? eşi desen bana bırak eşime hayırlı olsun bile dememiş. bense aptal gibi gitmeden kendimi onu duşunerek konuşmaya laflarımı olcmeye odaklanmıştım. tum iyi niyetimi kaybettim ona karşı. eşim icin o kadar uzgunum ki. o da tum bunlara cok kırıldı. tamam muhteşem bir sevinc gosterisi beklemiyorduk ama en azından sağlıkla doğsun deseydi. kaldı ki onu demeyi bırak niye oldu demediği kaldı. ustelik biz onunla aynı yollardan gectik ben de olmamasına cok uzuldum. onun olsaydı ben cok sevinirdim. ustelik benim bebeğim onun yiğeni ama onunki benim hicbişeyim sayılmazdı. yine de Allahım kısa zamanda ona da nasip etsin olmayan herkese nasip etsin.
EDİT: dun aldığımız habere gore goruncem de cok şukur hamile. ne olursa olsun ben onun adına cok sevindim.