Selam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede oyle olucak gıbı. Şunu soyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı duşkunum. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay cok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor

Ayrıca kpssye calışan bır oğretmenım evlenınce de calışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce cıkacaklarını soylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış

Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak icin bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorum

sızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım