Merhabalar oncelikle belki daha onceki konumdan hatırlayan olur. Eşimle problemlerimiz vardı. Kendisi ev ile ilgilenmiyor iciyor bir cok bayanla konuşuyor yetmezmiş gibi tepki gosterdiğim de şiddete yoneliyordu. 4 gun once eve gec gelmesinden ve elinden duşmeyen telefon nedeni ile tartıştık teli şifrelidir ve ben bilmiyorum bu arada yine şiddete yoneldi vurdu kızım şahit oldu bosanicam senden boşanmasam adam değilim dedi gitti bnde biraz laf saydım. Abimi aradım olanları anlattım eşimi aramış abim ayıp değilmi sahipsiz mi sandın demiş icip eve gelmemesini sormuş neden olarak beni gostermiş yapamıyoruz demiş. Bunun uzerine abim gelip beni aldı .4 gun oldu herkes aradılar mi diye sorup duruyor . Kimse aramadi . Neden aramadilar biliyorum kıymetim yokmuş demekki yinede uzuluyorum ne kadar baba evi de olsa evimi ozluyorum kızımda durmuyor gidersem aynisi olucak değişmez biliyorum . Hayatım ne zaman duzene girecek benim şimdiden boyle hissedersem bosaninca kim bilir ne kadar uzulurum. Benim gibi bu tarz sorunları yaşamış kişiler varmı ruhsal olarak hersey ne zman yoluna girecek?