Selam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen cok zayıflar zor zamanımızda hic yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hic diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke boyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına cıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi koylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep cocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Gorumcemin buyuk kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da surekli panik atak geciriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Ozel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geciremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Cok etkilenir mi beni sancı cekerkn filan gorse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan cok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu cocuğunu doğuma goturmek zorunda kalan var mı??
Doğuma 4 yaşındaki kızımı goturmek zorundayım
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Doğuma 4 yaşındaki kızımı goturmek zorundayım