Merhaba herkese. Burda gercekten cok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim icin cok değerli şimdiden teşekkur ederim.

24 yaşındayım uni mezunuyum atanmak icin uğraşıyorum.
Birisi benimle tanışmak istedi arkadaşımın nişanında gormuş ama ben onu gormedim. Kendisi ist yaşıyor polis.
Ben ankara dayım. 3 hafta kadar konuştuk acaip guzel anlaştık hem eğlendik hemde cok ciddi planlar yaptık goruşmeden bi anlamı yok dedim her seferinde ama cok da etkilendim. Neyse 3 hafta sonunda sırf benim icin cıktı geldi 14 saat yol cekti. Cok duzgun efendi sadık bana aşırı duşkun olabilecek biriisi.
Yalnız karşıma gelince bi şey fark ettim sandığım kadar ozguvenli, baskın biriisi değil biraz da giyimi vs cocukca geldi konuşurken ki heyecanım sondu ama tam anlamıyla hayır olmaz yapamam demedim.
Ben daha kıpır kıpır konuşkan pratik bi tipim ama o ağır durıyor telefonda konuşurken oyle değildi halbuki.

Sonuc olarak icimdeki heyecan sondu aşık olacağımı duşunmuyorum ama evlilik acısından baktığımda gozunun icine bakacak seni her anlamda duşunecek kırmamaya ozen gosterecek birisi. Cok efendi, duzgun karekterli bundan eminim.

Sorum şu, sizce onunla ciddi adımlar atmak icin devam mı etmeliyim? 5 6 ay sonra nişan yapmak istiyor. Evlilik nasıl bi şey bilmiyorum zaten oyle cok aşık olarak evlenmiyor mu insanlar? Onemli olan size değer veren sevip sayacak birisi olması mı?
O kadar yolu cekip yanıma gelmesi beni cok etkiledi onu da boyle elimin tersiyle Red etmek istemiyorum her zaman insanın karşına iyi niyetli biriisi cıkmıyor.
Ve onu kesinlikle uzmek istemiyorum.
Peki sizce ben şimdi ne yapıcam??