Konum aslında ic dokmek amaclı, cok doldum dun geceden beri kendimi yedim bitirdim. Eşimle sorunsuz giden bir evliliğimiz var bir sene bile olmadı daha. Sosyal medya kullanmayız, tek mecramız youtube. Birbirimize guveniriz ama daha once yaşadığımız bir problemden dolayı tel karıştırma huyu edindim, uzun sure kendime hakim olsam da bi zaman sonra dayanamayıp bakarım gecmişine vs. Dun gece karıştırırken ic camaşırlı twerk videoları izlediğini gordum surekli değil bir videodan başlıyıp 5-6 kısa videolar izlemiş. Herşeyden sakındığım bir insanın sanal bile olsa başka bir beden gormesine dayanamadım dun geceden beri ruh gibiyim, cok toz pembe baktığım dunyamı kirlenmiş hissettim, attığım adıma baktığım yere kadar dikkat ederken ben, harama girer, gunaha girer diye o yanımda yokken bile yanımdaymış gibi davranırken ben, cok dokundu bu bana. Ki cinsel hayatımız renklidir, suprizler, danslar vs. Ve kendini savunması tamamen kotu birşey yapmadım vicdanım rahat gibi cumleler oldu. Bu beni daha cok yaraladı, empati yoksunu, erkeğim ben modunda konuşmalarına inanamadım. Benim tanıdığım insan değildi bu kişi. Benim ona dayanamadığımı kızdığım zaman hemen barıştığımı o kadar iyi biliyor ki. Kendime cok kızdım. O ağzımdan cıkan bir şakaya bile cok buyuk tepkiler verirken yaptığını kucumsemesi beni mahvetti ya, ne guzel şey erkek olmak herşey onlara mubah gibi yaşamak, hayatlarında ayıp yokmuş sanmaları. Yaradılışıma bile sinirlendim, erkek olan ben olsaydım keşke dedim. Hissettiğimi ta icinden anlayabilseydi keşke. Biz birimizi hep eşit gorurduk ama oyle değilmiş. Erkek cocuğum olursa asla onu bu duşunceyle yetiştirmicem asla.
Şu detayı eklemek istiyorum yaşadığım durumu basite alanlar icin tek tek yazmaktan sıkıldım. Eşim de benim gibi duşunen bir insan yani aynı durumu yada vs benzerini o yaşasa cok daha buyuk olay cıkardı.
Nefis ister, akıl gerekce bulur, vicdan aklar. Ama kacamazsın Allah hesap sorar.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nefis ister, akıl gerekce bulur, vicdan aklar. Ama kacamazsın Allah hesap sorar.