Merhabalaar. Lisedeyim ve eski sevgilim tarafından 4 ay once aldatildim. Cok uzuldum cok agladim. Ve bir arkadasim cok yanimda oldu. Cok destek cikti her konuda. Gerek ailevi gerek sağlığım konusunda gerekse aldatmanın verdiği uzuntu. Hep yardım etti. Cok zor zamanlarim oldu. Hepsinde benimleydi. Ve ona karşı duygularım değişti. Beni seviyormuş. Benim de ona karsi duygularim var suan. Ama ilerlemeyecegi yerde bitirecek birisi. Ben belki biraz masallara inanıyorum. Ama senelerce ilerleyecek bir iliski istiyorum. Bi sure sonra bitecek ve ben kendimi uzup parcalayacaksam neden baslayayim diye duşunuyorum. O da beni uzmekten korkuyor. Zaten cok uzulmussun bir de ben uzersem kendimi affetmem dedi. Ama bi yerde de ayrilinca her sekilde uzulecegim. Ama ikimiz de sevgili olmak istiyoruz. Ama ben sonundan cok korkuyorum. Eger kotu bir olay olmazsa neden ayrilalim ki ki diye duşunuyorum ama bir sey olursa da o bitirir ve benim kadar uzulmez ama ben kaldiramam... ne yapmam lazim lutfen yardim edin.