Her seyi bastan anlaticam lutfen okuyun cok caresizim benim hayatim 10 yasinda zorlasmaya basladi mutlu bi ailemiz vardi babam bir ise girdi sehir disina gitti annemi orda aldatti annem o zamanlarda baski altinda buyutuldugu icin markete gitmeyi bile bilmezdi 6 cocukla ortada kaldi babam o kadini kabul etmemiz icin bizi birakip gitti annemde 6 cocukla ortada kalinca kadini mecburen kabul etti ve biz kadinla 1 sene ayni evin icinde yasadik her gece kavga kiyamet kopuyordu babam bizi cok disliyordu annemim surekli kendimi oldurucem cigliklarina uyaniyordum en sonunda dayanamadik kadini babami evden attik tabi annem ise girdi calismaya basladi o zamanlar hepimiz kucuktuk destek cikamiyorduk anneme tabi babam hala hayatimiza girip cikiyordu ve bu sure zarfinda hayatimizi mahvetmeye devam ediyordu hasiri baskici ve surekli asagalayan bir adamdi bu olay tam 13 sene surdu 1 3 sene baski altinda ve bizden nefret eden bi babayla buyuduk sonra ben 23 yasina geldim bi cocukla konusuyordum 4 5 sene pesimden kosuyordu evoenmek istiyordu ama ben istemiyordum birgun ona evlenelim dedim cunkubcok seviyordu ve her konuyu onunla paylasiyordum cok iyi arkadastik sonra biz evlendik tam 5 ay boyunca esim bana resmen iskence yapti esim ve ailesi evlendik degisti seviyordu ama ailesi onuda benide yipratti ben toparlamaya calisirken hicbir sebep gostermeden esim evden gitti bosanma davasi acmis bana soka girdimncok kirilmistim ve cok yipranmistim 1 hafta sonrada anlasmali olarak bosandik ve sinirsel olarak bitigim krizlere giriyorum ben hemen ise basladim ama sureklo ofkeliyim ve sureklo agliyorum artik canima taketti nasil kurtulucam bu tramvalarimdan dayanamiyorum