Daha once de burada gorucu usulu goruşsem mi diye başlık acmıştım. O şahısta cok ilgisizdi gunlerce habersiz bırakmıştı surekli bahane buluyordu gelmemek icin.
O zamanlar gorucu usulune tovbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.

15 gun once buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış acımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim icin olumlu duşunmuş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.

Ama kızlar cok ilgisiz. Muhabbet acmıyor. Benim actıgım konulara cevap veriyor ama hic bana soru sormuyor. Beni tanımaya calışmıyor. Hic bir caba goremiyorum. En sonunda ona soyledim bu duşuncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya uşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan soyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır soyle diyorum ama buna hic bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum cekmiyor. Msjını gormuyorum diyor.

Ben anlayamadım. Acık acık goruşmek istemiyorsan soyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.

Hic birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.