Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu acmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dun işyerime geldi bi cay ictik akşam goruşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında guzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Bana 2 3 gun once seni eğer uzersem benim bişey yapmama gerek kalmadan sen benimle konuşma demişti bunun sebebini sorduğumda dun "ben biraz odunum sert konuşabilirim " dedi ki ben bu kişinin instagram şifresini cozduğumde eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak kufurler vardı ben buna tahammul edemem . Tabiki benim hayatımı sordu ama sanki hep kendini anlattı gibi ben gecmişiyle ilgili bi kac sey sordum eski sevgililerini anlattı ama şuan burda seninleyim kimse aklımda yok oyle oldaydı pansumanı yaptırıp giderdim bidaha senle konuşmazdım dedi . Normal kız arkadaşları olduğunu instagramdan konuştuğunu soyledi ki ben bunları biliyodum durust olması hoşuma gitti . Ama şoyleki benle ilgili duşuncelerini soylemiyo yani zaman gerekiyo diyo ufak bi seni gorunce hoşlandım bile demedi herşey zamanlaymış cok aşırı temkinli davranıyo bu beni rahatsız etti yani ben tabiki 2 gunde sevgili olmak istemiyorum ama en azından karşımdaki insanın ikimiz hakkında ne duşunduğunu bilmek isterim bana benle ilgili pek soru sormadı buda rahatsız etti hatta gecmişini merak etmem gecmiş o dedi icime sinmeyen bişeyler var mesajlaşmak hakkında da her dk konuşmak eskide kaldı ya dedi cok ilgili değil beni eve kadar bıraktı eve gidincrde girdin mi eve yazdı ama oyşe cok yazmadı sonra . Bide şu rahatsız etti garson sigara kullanıyomusunuz dedi hayır dedi halbuki o iciyo neden oyle dedn dedim yanımda sigara icmeyen biri varken icmek istemem dedi nerden biliyosun icmediğimi ara da da olsa iciyorum brn dedim istiyosan ic ama bağımlı olursub oyle oyle bence icme dedi buda rahataız etti ben mi kusur arıyorum . Bimiyorum ben sevip sevilmek istiyorum bu kadar temkinli olması soğuttu beni ?