Merhaba Hanımlar
Sekiz yıllık evliyim, eşim yapı olarak sinirli bir insandır, mizacı da biraz serttir. Evliliğin ilk 1-2 yıl sinirli oluşuyla ilgili sıkıntılar yaşadık ama zamanla cok torpuledi kendini. İyi bir iletişimimiz vardır. Ailelerle, arkadaşlarıyla yani genel anlamda iletişim problemi olan bir insan değil. Sinirlidir ama ofkesine hakim olur, insanlara karşı kaba, sert bir tavır sergilemez.
Amma velakin is arkadaşlarıyla aynı durumda değil. Esimin 20 kişilik bir ekibi var, proje muduru. Yoğun bir iş hayatı var, iş dışında da telefon goruşmeleri oluyor. Hakaret etmiyor, bağırıp cağırmıyor ama genel anlamda azarlama hÂlinde malesef ve ben bundan rahatsız oluyorum. Benim rahatsız olduğumu bildiği icin iş telefonu calınca diğer odaya gecip konuşur coğunlukla yanımda konuşmaz.
Bir haftadır ayağında nukseden bir sorun olduğundan evde dinlemesi gerekiyor. İşleri evden takip ediyor mumkun mertebe, haliyle daha cok telefon goruşmesi yapıyor. Bir hafta gecse de ise gitse durumuna geldim Pazartesi gununde itibaren. Eşime yansıtmıyorum , birşey demiyorum ama azarlayici şekilde konuşuyor olmasını ona yakıştıramadığımdan rahatız oluyorum, icimden soyleniyorum surekli.
Mesela bugun konuştuğu birine, duzgun yapsanız şaşırdım defalarca konuştuk niye eksik bırakıyorsunuz, anlamanız icin ne yapayım daha kac defa anlatayım, ben farkedip duzeltmesem olacakları biliyorsunla başlayan bir guzelleme yaptı. Bu coğu kez tekrarlanan bir diyalog ekipteki herkes mi hatalı eşim mi fevri bilemiyorum. Ve bu tavrı yıllardır var calıştığı insanlar değişiyor ama eşimin tavrı aynı.
Bu akşam bu konuyu konuştuk yine,ben ne olursa olsun insanlarla o şekilde konuşmaya hakkın yok diyorum eşim de benim cok hassas olduğumu, insanlara doğru duzgun iş yaptırmanın kolay olmadığını soyluyor. Sektorlerimiz farklı olsa da bende calıştım, iş hayatından bi haber de değilim ama eşimin uslubu yanlış geliyor fazlasıyla.
Aramızda bunu surekli sorun etmiyorum ama eşimin bu konuşmalarına denk geldikce anlık bir soğuma geliyor bana, abartmıyor muyum gercekten?
Eşim ve İş Arkadaşlarına Tavrı
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim ve İş Arkadaşlarına Tavrı