Merhaba kızlar.
2 yıldır evliyim. Eşimle birlikte zaman gecirme sıkıntımız olmadı. Birlikte bir cok şeyi paylaştık. (Şehir dışı gezmeler,tatiller,gezmeler,arkadaşlarla planlar ve bir cok şey). İşe beraber gider, gelir, hafta sonu bir gun beraber birşey yapar diğer gun ise ayrı ayrı istediğimizi yapardık
Ama şimdi bunların hic birini yapamıyoruz. Sebebi eşimin bana sormadan, anlatmadan iş değişikliği yapması.
Bana surekli sabret sabret diyor. Ama 3 aydır. Sadece uyurken birlikteyiz. Sabah ben işe gider, sonra eşim, ben eve gelirim gece yarıları eşim.
Tek başıma birşeyler bulmaya calışıyorum surekli. Arkadaşlar, sinema, kitap, ailem. Ama bir sure sonra takılıyor insan. İşten cıkıp annemlere gidiyorum. Uyumaya eve geliyorum.
Eşim eve sadece uyumaya geliyor. Cocuk istediğini soyledi. İnanın adam yok ki. Nasıl olsun.
Cok bunaldım, sıkıldım. Konuşmaya calıştım. Haklısın diyor. Cozum yokmuş.
Pişman olacağını soyledim.Kendimi secimi olduğu icin ne yalan soyleyeyim uzulmuyorum. Annemlerde olmaktan evimden uzaklaşır oldum. Bu hafta evde oldum. Evle ilgili birşeyleri değiştirirken boya buldum. Mutfaktaki doğalgaz borularını boyayım dedim. Boyarken yarım kaldı. Eşime gosterdim. Tepkisi ne hÂle getirdin? Bu ne boyle cingene evine donmuş dedi. Bağırarak. Bende ben sana defalarca boyar mısın dedim. Yapmadın. Yarım kaldı ve senden yardım istedim dedim. Aynı şeyleri soyledi. Kırıldım. Boyle tepki beklemedim. Yattım uyudum. Acıp dizisini izledi. 3 gundur konuşmuyoruz. Zaten goruşme zamanımızda yok. Cok yoruldum, bunaldım, sıkıldım. Evliliği unuttum, eşimi goremiyorum, hissedemiyorum. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Surekli ağlamak istiyorum.
Cok bunaldım.
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Cok bunaldım.