Universiteyi ailemden uzak bir şehide okudum, mezun olur olmaz o zaman ki sevgilimle evlendim. Cok kotu ve yıpratıcı bir deneyimdi benim icin. Kısa surede boşandım, ve ailemin desteği ile yepyeni bir şehre tek başıma taşındım. Toparlanarak ve iyileşerek ayaklarımın uzerinde durabilecek guce sahip olduğumda, bu şehirde 1 yılı devirmiştim.
Ardından bir işe girdim. 1 yıl calıştım, cok başarılı oldum, arkadaşlar edindim, burayı cok sevdim mutluyum duzene girdim artık iyiyim derken, annemin kanser olduğu haberini aldım. Yıkıldım. Yine zorluklar, korkular huzursuzluklar peşimi bırakmadı. Annemin 1 yıllık tedavisi boyunca hafta icleri calışıp her haftasonu annemin yanına, ailemin bulunduğu şehre gittim geldim. Cok zorlandım, cok yoruldum.. Bu surecte burada ki cevremden uzaklaştım, . Annemin tedavisi bitti, o iyileşti. Ve ben normal duzenime donmeye calıştım tekrar. Tekrar başarılı ve calışkan biri olmaya ve yeni insanlar biriktirmeye calıştım. Ama olmadı coktan kopmuştum, bir turlu motive olamadım.
Bu sefer ise Master yapmaya karar verdim. Onumuzdeki eylul İspanya'da bir master programına başlayacağım, ve hatta başarabilirsem hayatımın devamını orada gecirmek istiyorum.
Ama cok korkuyorum. Yeterince guclu hissetmiyorum kendimi.
Burada da cok yalnızım cok cok yalnızım ama orada yine yalnız olursam, ya ayak uyduramazsam?
Burada ki evimi kapatıp gideceğim, orada yapamaz donmek istersem, ya da mecburen donmem gerekirse tekrar ailemin yanına yerleşemem, onlar ic anadoluda, ben oradan coktan koptum daha 18 yaşındayken hemde, yeni bir ev yeni bir şehir alternatifi ise; bilirsiniz bir yere adaptasyon sureci vardır guzeldir merak uyandırıcıdır ama yorucudurda bir o kadar. İşte ben kendimi yorulmuş hissediyorum. Geldiğiniz yerde insanlar doğduğundan beri oradadır tanıdıkları alıştıkları abileri ablaları arkadaşları ortamları vardır, sizinse tum tanıdıklarınız dağılmış bir orda bir burda, bağlar sıkılaşmadan uzaklaşılmış birbirinden. Geleceğimi gecmişimi duşundukce surekli başım ağrıyor
Korkuyorum, yine yeniden baştan başlamak icin cok gec mi?
27 yaşında bile hala bir hayat duzeni kurmaya calışmak.. Cok mu gec herşey icin?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- 27 yaşında bile hala bir hayat duzeni kurmaya calışmak.. Cok mu gec herşey icin?